dilluns, de febrer 26, 2007

COLORS en sèrie



Demà dimarts 27 de febrer a les 22:00, s'estrena un super programa al canal33. Es diu COLORS en sèrie i cada programa és un monogràfic d'un color i de veritat és que és molt interessant, jo n'he vist alguns i val la pena! L'equip de COLORS en sèrie es mes o menys el mateix de "Silenci?", "3r 3a" i "Afectes sonors" tres programes bastant diferens de la televisió que es veu actualmet. Tot i que sigui a la mateixa hora que Ventdelplà, feu el favor de no ser marujons i mirar colors, alimentareu més el vosrte cervell i la vostra imaginació.
He tret un trosset de la presentació que fa TV3 del programa que m'ha agradat:
"Es pot entrevistar un invident que explica la seva percepció d'un determinat color sense haver-lo vist mai, un daltònic que confón el color vermell amb el verd, o un cinestèsic que s'imagina els sons de colors.
La veu del vermell és profunda i sensual. La del blanc és innocent i neta. La del marró és gruixuda i rovellada."

A part de tot això una de les moltes coses bones i com no, innovadores, que té el programa COLORS en sèrie és que paral·lelament al programa, hi ha una web on la gent hi pot enviar fotos de cada un dels colors, i al final del programa, es farà una exposició al Caixa Fòrum amb les fotos més representatives de cada color. A part, a la web, www.tv3.cat/colorsenserie/galeries/ cada color té música, més ben dit músiques per a cada color. La web, per cert, molt maca, (a mi m'agrada molt) l'ha fet: TIMIT2003

Trobo que és una idea molt maca ja que fa que mirar la televisió deixi de ser estar assegut al sofà amb una llauna de Cocacola a la mà i fa que el cap ens fagi un "cling" i quan anem pel carrer veiem els colors per separat en comptes de veure un "res" de tots els colors alhora, un poti-poti que sense adonar-nos-en passa desapercebut, i si portem una càmara a sobre captar-los, i arribar a casa i en comptes d'anar al sofà, recordar el dia mirant les fotos que has fet i penjar-les a la web mentre veus com altres persones han vist, com tu, els colors per separat. A mi m'ha passat.

NO US HO PERDEU, EN SERIO QUE VAL LA PENA.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ET TROBO A FALTAR!
ara mateix escolto Coldplay :)
torno a estar d'examens fins roma (16dies) :)
que tal l'eskiada?
1ptnet de petita germana... adoptada i abandonada!xdxd

Anònim ha dit...

HOLA FIRA!SOC JORDI HAWAIANO.TOT MIRANT LES WEBS HE ARRIBAT A LA D'EN FRANCES FÀBREGAS I LA CANÇO QUE HI SONA MHA ENCANTAT, SI ESBRINES DE QUI ES FES_MO SABER.UKEY.VAGI BE.MERCI.DEUUUUU

P.D:Ara me'n adono que en sonen varies, la primera de totes...