dilluns, de febrer 12, 2007

ANDORRA I +

A veure... Ha estat un finde llarg... Però molt guay! De divendres a diumenge.
El primer dia vam arribar a les pistes i nevava, despres de cagar-me en tot va sortir el solet i vam poder fer snow suuuper bé, la neu estava perfecte!!


El Gonzalo va estrenar la seva super taula nova, diu que va sola i que es cansa molt més pq porta les cames molt més obertes, però per mot nova que sigui, si, és molt maca, però la meva és molt més remonissima!! Mireu-les les dues juntetes que mones!!


Aquest es l'hotel on estàvem, allà on posa 'Hotel Folch'. I el nostre bacó donava just a la lletra 'O'.


Aqui, després de dinar vam prendre el sol en unes tumbones que hi havia mirant a les pistes.


Mentre miràvem les pistes, el Gon em va fer triar la propera pista per on baixariem, cosa que no m'hauria d'haver deixat fer perquè quan vam ser a dalt, vam veure que la pista era tant empinada que es ficava cap a dins, mare meva, a la foto no es veu gaire bé però de veritat que era una paret! si us hi fixeu bé al principi de la pista hi ha una part fosca perquè es feia ombra a ella mateixa!!


Tinc l'honor d'anar a fer snow amb un dels personatges de ciencia-ficció més famós i obscur de tot el món i totes les galaxies: DARTH VADER! Al principi feia una mica de por, però ara ja m'he acostumat, fins hi tot m'és més fàcli trobar-lo entre la multitud de les les pistes.


Després de tres dies de pinyos importants, vam sortir cap a barcelona a les 5 de la tarda i com diu el tom tom (amb veu de Clea) vam agafar la Carretera d'Espanya per anar cap a casa.


Pel camí, quan vam començar a agafar una mica d' ''atascu'' vaig veure un camió o camionet de bombers moníssim.


Mare meva, quin embús!!! El viatge es va fer bastant pesat, van tancar el peatge del túnel del Cadí una estona per que no ens quedessim parats dins del túnel... Vam arribar a casa sobre les 10!!!


I res, avui tornem a la realitat, sortim del núvol de parejita feliz i començo el puto tractament preventiu de la tuberculosi...


BONA SETMANA A TOTHOM!!

Escoltant: Vidas Cruzadas, Quique Gonzalez i el gran IVAN FERREIRO.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

madre mia! esto es un cuaderno de vitacora snowero de todas todas. aunq eso si, el Ariel estaria orgulloso de ti xq has sabido plasmar la idea principal con pocas fotos.
me alegro muchisimo de este finde vuestro muy vuestro.
weno, ya he fet acto de presencia, no me expando más xq es muy tarde.
Otro dia, más

PD: ultimament 0 patatero con los sinvernos

Anònim ha dit...

q wapa esa tabla, es una santa cruz?
ves como entro?
m voy a dormir

TenebrioWoman ha dit...

JAJAJA, cómo lo has sabido??? Si es santa cruz!!! Se ve clarisimo en el dibujo!! Y que bien q hayas sabido entrar!! pensaba q solo sabias trabajar, dormir y pensar en el snow y en tu tabla...

espurnes ha dit...

Molt guapa la cronica. Tenim pendent anar a fer snow plegats.

;)

Anònim ha dit...

y para la gente q no hacemos snow.. q? no podem anar plegats...
Aun no me creo q ese comment sea de mi hermano

TenebrioWoman ha dit...

lo es, lo es. i tranquilos los del dessnow o como tu lo llamas, minibisnow, que si, si que hi podem anar plegats, como se esta enriquint el teu català eh llans?

espurnes ha dit...

llans, clar que podem anar plegats. faltaria més (o menys).

El que passa es que pensava que feieu snow tots.

A cuidar-se. Aviseu-me si torneu a pujar. Si puc m'hi apunto.