diumenge, de setembre 21, 2008

CONCERTS, SOPARS, HOTELS, SPA SPA SPA SPA!!!

Aquest cap de setmana ha estat un parèntesi a la intenció de les noies de tirar-nos per un pont el mes alt possible:

Divendres,les tres (Llanos, Clara i jo) també conegudes quan sortim com a Carmen, Amparo i Mari Trini en aquest ordre, vam anar al concert a la pl. Reial de Facto Delafé y Las Flores Azules, va ser realment genial, plovia i no ens importava, ens agradava, hi havia un ambient idòni. Després vam estar a un bar prenent una copeta i xerrant cada una de sus mas y sus menos, però com diu la Llanos (Carmen) estabamos en una nube, sobretot ella.

Dissabte, les mateixes tres vam anar a les 22:30 a sopar convidades pel senyoret amiguet de la Clara a sopar a un hotel de 4 estrelles, un sopar bonissim; pa amb tomàquet i pernil, xipirons, verduretes a la brasa, amanida amb formatge de cabra i entrecot amb salsa cafè de París. Despres copetes a la taula amb el personal del restaurant fins les 4:00 i després excursió a l'SPA de l'hotel, on vam estar a les fosques, amb l'aigua calenta, els sofàs de rajoletes, relaxació màxima fins a les 6:00.

Algú ha tingut un cap de setmana de la MERCÈ millor que nosaltres?


Cançons maques maques entre otras..

M·A·R · E·L · P·O·D·E·R · D·E·L · M·A·R


E·N·E·R·O · E·N · L·A · P·L·A·Y·A

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aix...... quin finde més complert!!!! Només de recordar-lo ja m'emociono!!!! El problema és que hem deixat "el listón muy alto".....
En fi, regaré las plantas, cortaré las hojas o las dejaré largas.... Dale gas Mari Trini! ^^

TenebrioWoman ha dit...

Ya le doy Ya le doy!! Ara falta veure si la Carmen també opina el mateix que nosaltres, y de liston alto nada!! A Aprofitar al màxim els findes x fer que l'hivern no sigui tant dur!

Anònim ha dit...

Bueno bueno bueno, que veo por aquí, un reunión de Factas!!yo también opino lo mismo que vosotras q si q si. Vallcarca ha pasado a la historia porque ahora tenemos otra perspectiva llena de confeti, globos, burbujas, cenas de lujo, alchol a dojo, agua calentita a les fosques y alegria!!...y esto no se para, esto no se para.
Muchos besos azules!!

INFO para amparo: maritrini y yo miramos la letra...y tenias razón con la letra, "casi siempre gana" y me amenazó pra que no te dijera nada

Anònim ha dit...

muy chulo el video de enero en la playa!!!porque es natural, y si es natural es bueno y si es bueno yo juego